Doorgaan naar inhoud

Seventh Generation Free & Clear Vloeibaar Wasmiddel

Voor meer informatie over de ingrediënten die worden gebruikt in het product en de functie klikt u op de naam van het ingrediënt. Vanwege de beperkte ruimte op de verpakking, vermelden we ook een langere lijst van geuringrediënten. Voor pas gelanceerde producten of producten waarvan de samenstelling veranderd is, is deze gedetailleerde geurinformatie misschien niet onmiddellijk beschikbaar, omdat het tijd kost om elke productpagina bij te werken.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de informatie op deze site up-to-date is. Controleer echter altijd de verpakking van het product voor de meest up-to-date ingrediënten gebruikt.

Alle productnamen die een datum (maand en jaar) bevatten, worden niet meer vervaardigd.

Ingrediënten

Aqua (Oplosmiddel)

Lost middelen of ingrediënten op

Laureth-6 (Emulgator)

Helpt twee of meer vloeistoffen die gewoonlijk niet met elkaar combineren een enkele oplossing te vormen; vaak een "emulsie" genoemd

Sodium Lauryl Sulfate (Oppervlakte-actieve stof)

Een ingrediënt dat vuil en olie reinigt of verwijdert, dat indien gebruikt met water schuim kan worden

Sodium Citrate (Calciumbinder)

Vermindert de hardheid van water, maakt schoonmaakproducten effectiever

Glycerin (Viscositeitsregelaar)

Controleert de dichtheid of dikte van een product

Sodium Oleate (Emulgator)

Helpt twee of meer vloeistoffen die gewoonlijk niet met elkaar combineren een enkele oplossing te vormen; vaak een "emulsie" genoemd

Sodium Chloride (Viscositeitsregelaar)

Controleert de dichtheid of dikte van een product

Phenoxyethanol (Conserveermiddel)

Dit verlengt de houdbaarheid van het product, ook nadat het is geopend, en beschermt het tegen bacteriën, gisten en schimmels

Propylene Glycol (Hydrotroop)

Zorgt ervoor dat reinigingsmiddelen in een product uniform verspreid worden.

Oleic Acid (Oppervlakte-actieve stof)

Een ingrediënt dat vuil en olie reinigt of verwijdert, dat indien gebruikt met water schuim kan worden

Peptides, salts, sugars from fermentation (process) (Bijproduct van een proces)

Een secundair component/ingrediënt dat wordt aangemaakt wanneer het product wordt gemaakt

Sorbitol (Enzymstabilisator)

Laat een enzym langer meegaan in een vloeibaar wasmiddel

Protease (Enzym)

Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed.

Cellulase (Enzym)

Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed.

Amylase (Enzym)

Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed.

Disubstituted Alaninamide (Stabilisator)

Handhaaft de stabiliteit van de formulering, het uiterlijk en de textuur van een product

Methylisothiazolinone (Conserveermiddel)

Dit verlengt de houdbaarheid van het product, ook nadat het is geopend, en beschermt het tegen bacteriën, gisten en schimmels

Citric Acid (Calciumbinder)

Vermindert de hardheid van water, maakt schoonmaakproducten effectiever

Mannanase (Enzym)

Verbetert de reinigende eigenschappen van een product om bij lagere temperaturen bepaalde vlekken te verwijderen, bijvoorbeeld vetten, ei, bloed.

Potassium ferrocyanide

Geen woordenlijst

Sodium Ferrocyanide

Geen woordenlijst

Terug naar boven